MEE DOEN?

Beste Kunstenaar,
Is kunst jouw grote passie? Ben je een beginnend of ervaren kunstenaar en woonachtig in het Noord-Oosten van het land (Friesland, Groningen of Drenthe)? Dan is "Rondje Kunstzinnig" het podium om je werk te exposeren, een 2-daagse kunstroute door de gemeente Achtkarspelen op bijzondere locaties!
 
Je bent helemaal enthousiast geworden en wilt graag meedoen?
Aanmelden en/of meer info kun je aanvragen via facebook en/of de mail (inspirationofpets@gmail.com) van 25 maart t/m 25 mei 2023. Na aanmelding ontvang je een inschrijfformulier met alle details.
 
Er is ruimte voor een "beperkt" aantal kunstenaars, met zoveel mogelijk verschillende disciplines. Een criteria is dat het gemaakte werk niet eerder te zien geweest is tijdens "Rondje Kunstzinnig".
 
 

THEMA 2023

Het thema "omgekeerde wereld" kan verschillende betekenissen hebben, afhankelijk van de context waarin het wordt gebruikt.

In kunst en literatuur kan een omgekeerde wereld verwijzen naar een voorstelling van de werkelijkheid waarin de gebruikelijke orde der dingen is omgekeerd of omgedraaid. Dit kan worden gebruikt als metafoor om thema's als machtsdynamiek, sociale normen of de aard van de werkelijkheid zelf te verkennen.

In het algemeen kan het concept van een omgekeerde wereld een inspiratie zijn voor kunstenaars om aannames ter discussie te stellen en alternatieve perspectieven te verkennen.

Daarom kunnen kunstenaars zo goed de wereld van een andere kant bekijken. En kunnen ze jou als mee-kijker helpen, de wereld op een andere manier te bekijken.

ROUTE KAART 2023

KUNSTENAARS 2023

Sponsors