Kunstroute ‘’Rondje Kunstzinnig’’

Keunstkrite Fotowedstrijd

Kunstroute ‘’Rondje Kunstzinnig’’. Een heel weekend bijzondere exposities en kunstactiviteiten in Surhuisterveen met aansluitend open ateliers in en om Achtkarspelen.
In de afgelopen jaren is Rondje Kunstzinnig gegroeid van een kleinschalige kunstroute naar een bekend terugkerend evenement.

Samenwerken in de breedste zin van het woord. We willen graag op laagdrempelige wijze bewoners, bezoekers en kunstenaars verrassen en verbinden. Dit doen we door verschillende kunstenaars in meerdere ateliers bij elkaar te laten exposeren.
Dit jaar vieren we het 10-jarig jubileum van de Keunstkrite, en staan alle activiteiten in het teken van het thema “Keunst ferbynt! / Kunst verbindt!”

meer info

De Keunstkrite Fotowedstrijd is een wedstrijd voor amateurfotografen uit het noorden van het land. De fotowedstrijd staat open voor deelname van elke foto die in Nederland is gemaakt. Foto’s uit andere landen zijn uitgesloten van inzending. Op deze manier creëren we een min of meer gelijk speelveld voor elke deelnemer.

De ingezonden foto’s worden beoordeeld door een deskundige vakjury na sluiting van de inzendtermijn. De finalisten bestaan uit de winnaars en runner-ups. Alle deelnemers ontvangen persoonlijk bericht, via email op het opgegeven e-mailadres bij inschrijving voor 21mei 2019. De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens de Kunstweek van Achtkarspelen op zaterdag 1 juni 2019 in het gemeentehuis te Buitenpost.

meer info