Cultuurboulevard – Kerst in Drachten Activiteiten, Beeldende en Toegepaste Kunst, Exposities, Regionale activiteiten

Op zondag 16 december organiseert Centrum voor de Kunsten De Meldij de CultuurBoulevard kerst in Drachten. Schouwburg De Lawei en Expositieruimte De Galerij doen mee aan deze dag en organiseren een programma vol kerstigheden.

In De Lawei is theatercafé Hopper vanaf 13.00 uur geopend. Bestel een koffie/thee of een drankje en kies gratis een lekker hapje van de mooi aangeklede kersttafel. Om 17.00 uur treedt de band The Hot Shuffles op. Zeven musici, waarvan de meeste uit Friesland komen, nemen u mee naar de jaren ‘20/’30 met hun lekkere Oude Stijl Jazzmuziek. De toegang is gratis.

De Galerij is vanaf 14.00 uur geopend. In De galerij is de expositie Groeien met werk van Ardie Blok, Hilda Klaassen, Anja Nieuwold, Mieke Raatjes en Marjolein Spitteler te zien. Om 15.00 uur verzorgt N’dingo Dione een verrassende openingsact met djembés. U wordt van harte uitgenodigd om mee te doen. Tijdens de opening start bovendien het groeiproces van de installatie van Mieke Raatjes. Haakmateriaal en haaknaalden liggen klaar. Laat je verleiden, haak in en haak mee! De toegang is gratis.

Naast De Lawei en De Galerij doen ook De Meldij, Beleefbibliotheek en Museum Dr8888 mee aan de CultuurBoulevard. Op 16 december wordt het programma uitgedeeld met het precieze tijdschema.

Cultuurboulevard – Kerst in Drachten
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)